آکنه (علل و انواع آن), درمان آکنه

درمان جوش (آکنه ) بارداری

درمان جوش (آکنه ) بارداری

جوش (آکنه ) بارداری به عوامل متعددی بستگی دارد که مهمترین آن ، فعالیت هورمون ها مخصوصا آندروژن ها است . آندرون ها در سطح دوره بارداری (سه ماه اول بارداری) بسیار ترشح میشوند و اتفاقی که رخ می دهد این است که فتوژن آکنه بر روی فعالیت غددسباسه اثرمیگذارد.در مقالات پیشین در باره دلایل ایجاد جوش ( آکنه) بارداری مفصل صحبت کردیم. جوش  ( آکنه )بارداری شکل خاصی از جوش نیست.  بعضی از زنان ممکن است با این جوش( آکنه ) در طول بارداری مشکل داشته‌باشند. احتمالا متهم اصلی تولید بیش از حد چربی است که به دلیل افزایش هورمونهای خاصی اتفاق میافتد.در این مقاله به روش درمان آکنه در بارداری می پردازیم.

برای درمان جوش حاملگی ، با خود درمانی شروع کنید:

نواحی مشکل دار را با شوینده ملایم بشویید. دو بار در روز، با دستان خود با صابون ملایم و آب گرم صورت خود را بشویید. از محصولات خاصی مانند مالیدنی های صورت، سفت کننده ها و ماسک پرهیز کنید، زیرا باعث تحریک پوست می شوند و آکنه را وخیم تر می کنند.

ویزیت آنلاین

شستن بیش از حد و تمیز کردن، نیز موجب حساسیت پوست می شود.

به طور منظم شامپو بزنید. اگر اطراف محل رویش موهای خود مستعد جوش هستید، هر روز موهای خود را بشویید.

از کندن و فشار دادن جوش ها پرهیز کنید. این کار باعث عفونت و زخم می شود.

از محرک ها پرهیز کنید . از وسایل آرایشی، ضدآفتاب، حالت دهنده های مو یا نهان کننده های آکنه ای که چرب دار یا روغنی هستند، مصرف نکنید.

مراقب چیزهایی که با پوستتان تماس می یابد باشید. موهای خود را تمیز و دور از صورت خود نگه دارید. هم چنین از قرار دادن دستان یا اشیا بر روی صورت خود پرهیز کنید. پوشش تنگ یا کلاه نیز باعث ایجاد مشکل می شود، به ویژه اگر عرق می کنید. عرق و چربی در ایجاد جوش نقش دارند.

اگرچه تجویز دارو می‌تواند برای درمان جوش بارداری استفاده شود، اما هر دارویی که در طول بارداری برای پوست مصرف می‌شود می‌تواند وارد جریان خون شود و بر کودک اثر بگذارد.

این باعث غیرمحتمل شدن روش درمانی می‌شود که باعث ایجاد خطر برای کودک در حال رشد می‌شود. به‌طور کلی مراقبت‌کننده‌های پوستی حاوی اریترومایسن و کلیندومایسن، مورد تایید هستند. بی‎‌خطر بودن مصرف بنزیل پروکسیداز برای درمان جوش بارداری تثبیت نشده‌است. این راه درمانی تنها وقتی که بسیار واضح نیاز هست، می‌توان استفاده کرد.

در طول بارداری باید از داروهای آکنه‌ای که باعث ایجاد نقایض تولدی می‌شوند، پرهیز کرد. اگر شما نگران جوش های (آکنه‌) بارداری هستید، با متخصص پوست یا پزشک معالج خود مشورت کنید. با این‌ روش‌ها شما می‌توانید فواید و خطرات انواع روش‌های درمانی گوناگون را بسنجید.

ماسک صورت برای جوش در بارداری

جوش ها و آکنه های پوستی از عوارض شایع دوران بارداری هستند که گاها می توانند بسیار آزار دهنده و ناراحت کننده شوند. همان طور که اشاره شد این عوارض ناشی از تغییرات هورمونی بارداری هستند. روش های خانگی  درمان جوش وجود دارند که شما می توانید به کمک آنها این جوش ها را کمتر کرده و یا به طور کامل از شر آنها خلاص شوید.

با توجه به محدودیت استفاده از انواع داروها در بارداری، شاید بهترین گزینه استفاده از ماسک های ضد جوش در این دوران حساس باشد.

می توانید با استفاده از موادی که در منزل و در دسترس شما هستند از شدت جوش (آکنه ) بارداری کم کنید. از جمله این مواد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پالپ گوجه فرنگی تازه و رسیده

برگ های توت فرنگی

آبلیمو تازه

گلاب تازه

عصاره نعناع

ژل تازه برگ های آلوئورا

خیار و …

ماسک موز برای درمان جوش های صورت در بارداری

برای تهیه این ماسک یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه، یک قاشق چایخوری عسل طبیعی و یک عدد موز رسیده را با هم کاملا مخلوط کنید. ابتدا پوست خود را با آب ولرم به نرمی شسته و سپس یک لایه نازک از این ماسک را بر روی آن مالیده و صبر کنید تا خشک شود. سپس آن را با آب ولرم کاملا بشویید.این ماسک را در هفته دو مرتبه می توانید استفاده کنید.

ماسک آووکادو

ماسک آووکادو برای درمان جوش های صورت در بارداری

برای تهیه  این ماسک یک قاشق چایخوری آبلیموی تاره، یک قاشق غذاخوری ماست و یک آووکادوی رسیده را مخلوط کرده و بر روی پوست تمیز خود بمالید، بعد از خشک شدن می توانید آن را بشویید.

ماسک خیار و هندوانه برای درمان جوش های صورت در بارداری

آب خیار و هندوانه و ماست ساده را با هم مخلوط کرده و سه بار در هفته آن را به پوست خود بمالید. این ماسک برای درمان آکنه های شدید کاربرد فراوانی دارد.

برای پیشگیری و کاهش آکنه دوران بارداری، خانم حامله باید مواد غذایی حاوی فیبر، ویتامینA ، B ، کروم و اسیدهای چرب را در رژیم غذایی روزانه اش بگنجاند؛ اما کافئین، شکر و غذاهای چرب باعث بروز آکنه و بدتر شدن وضیعت آنها خواهد شد. پس مصرف آنها باید بسیار محدود باشد.

مرجع :

virtualdr.ir

ویدیوپیشنهادی در این مقاله :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *